2022 NATTO SUMMIT NOV 10-12, 2022 | TOKYO, JAPAN

DOCUMENTS PDF DOWNLOAD
会議資料 PDF ダウンロード

DAY 1|NOVEMBER 10, THU

10:10 Container Issue & Outlook
コンテナ問題の実情と展望
Adam BuckentineDownload
10:55 New Identity Preserved Logo & Upcoming January 2023 Conference in Hawaii
新たなIP大豆のロゴ → 意見交換 2023年ハワイ会議について 
Alyson SegawaDownload
11:25 Japan Natto Market | Q&A
日本の納豆市場について → 質疑応答
Yoshihiro Noro / 野呂剛弘Download ダウンロード Yohei Kajiwara / 梶原洋平ダウンロード
13:10 Future of “Non-GMO” Natto Soybean Production and Suppliability | Q&A
納豆用“Non-GMO”大豆の今後の生産と供給能力について → Q&A
Robert SinnerDownload

DAY 2|NOVEMBER 11, FRI

9:00 Global Food Trend
Fermentation |Healthy Ingredients
Alternative Protein Market | Natto | Q&A
世界の食のトレンド
発酵|健康素材|Q&A
タンパク質の代替市場|納豆|Q&A
Linda Funk / リンダ・ファンクDownload ダウンロード
10:00 Labeling Law Change | Q&A
表示法改正について|Q&A
Morio Ishida / 石田(消費者庁) Download ダウンロード Satoshi Kosugi / 小杉悟 Download ダウンロード
11:00 Japanese Natto Export
日本の納豆輸出の可能性と課題
Kentaro HasegawaDownload